Persbericht Meppel Actief & Gezond

————————————————————————–
Titel: Kinderopvang En nu jij, verpleeghuis Kaailanden en Meppel Actief & Gezond werken samen binnen het loopfietsproject.

Meppel – Kinderopvang En nu jij en Meppel Actief & Gezond zijn donderdag 17 september gestart met het loopfietsproject. De kinderen van de kinderopvang kregen 2 loopfiets clinics op locatie gegeven door Meppel Actief.
Donderdag 1 oktober werd het project afgesloten bij verpleeghuis Kaailanden. De kinderen lieten vanaf 10:15 uur hun loopfietskunsten zien aan de bewoners.
De bewoners hebben vol bewondering naar de loopfietskunsten gekeken. Aan het einde van de clinic kregen alle kinderen een loopfietsdiploma. Ook werden de kinderen getrakteerd door de bewoners van de Kaailanden op een lekkere mandarijn. De kinderen waren op de opvang al druk bezig geweest met het maken van tekeningen voor de bewoners.

Het doel van de clinics is het aanleren van verschillende loopfietsvaardigheden, kennis maken met verkeersborden en loopfietsen over verschillende ondergronden.
Meppel Actief zoekt ook de verbinding met de plaatselijke woonzorgcentra, verpleeghuizen voor de laatste clinic.

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief & Gezond verwijzen wij u door naar onze website (www.meppelactief.nl), instagram, twitter en facebook pagina.