Vacature stagiaire

Kinderopvang En nu jij vindt het belangrijk leerlingen de mogelijkheid te geven te ervaren in de praktijk.

Kinderopvang En nu jij is erkend als leerbedrijf door SBB. Kenniscentrum SBB, is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport.

 Bij En nu jij vinden wij het belangrijk dat leerlingen de mogelijkheid krijgen om ervaring op te doen in de praktijk. Dit zal een bijdrage leveren aan competente pedagogisch medewerkers in de gehele kinderopvangsector. En nu jij biedt leererkenning, continuïteit, werkbegeleiders en coaching.

Voordat de stage begint dient de stagiaire geregistreerd te zijn in het personenregister Kinderopvang en gekoppeld zijn aan En nu jij. Daarnaast moet de praktijkovereenkomst voorafgaand aan de stage in het bezit zijn van En nu jij. Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen? Lees dan verder! 

Kinderopvang En nu jij zoekt voor onze vestiging in Meppel

Stagiaires Pedagogisch Medewerker niveau 3/4

Kinderopvang En nu jij staat voor natuurbeleving en duurzaamheid. Het gaat om de beleving van het kind met jou als coach ernaast. Het werken met kinderen is onze passie. Ze inspireren ons elke dag weer met hun puurheid en onbevangen kijk op de wereld. Kinderen leren door wat zij zien, na doen en zelf proberen. Prachtig om te zien hoe jij als voorbeeld staat.

Ben jij…
Net als wij een doener, dromer en vind je het leuk om nieuwe dingen te proberen en uit te vinden? Houd je soms ook van een beetje gek doen, stoeien met de peuters en heel veel lachen? Dan weten wij zeker dat jij het heel leuk gaat vinden bij ons.

Zijn wij opzoek naar jou? Je mag je brief sturen naar info@kinderopvangennujij.nl

Kinderopvang En nu jij is een kinderopvangorganisatie gelegen in Meppel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je vrijblijvend komen kijken?

Vraag een rondleiding aan

Ben je ook enthousiast?

Schrijf je kind in