Tarieven

"Samen met jou wil ik spelen, Samen met jou ga ik delen. We doen workshops en activiteiten, we leren van onze kwaliteiten."

Tarieven 2022

Het tarief voor dagopvang is € 8,50 per uur. 
Het tarief voor buitenschoolse opvang is € 7,31 per uur.

Over dit bedrag ontvang je kinderopvangtoeslag waardoor je een (groot) deel van je kosten vergoed krijgt.

Alleen vakantieopvang nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven 2022

Pakketten

Wij bieden 2 pakketten aan: 40 en 52 weken. Alle prijzen zijn inclusief luiers en voeding (flesvoeding, ontbijt, lunch en avondeten).

Voor de BSO geldt: Op de dagen dat je kind normaal in de middag komt en de school is dicht vanwege een studiedag, dan vangen wij de kinderen op zonder extra kosten.

De meest gunstige prijs

Om een idee te krijgen van jouw netto kinderopvangkosten kun je een proefberekening op de website van de belastingdienst maken. Hulp nodig bij het berekenen van je netto kosten? Wij staan voor je klaar!

Facturering en betaling

Betaling gaat via een automatische incasso die rond de 24e wordt afgeschreven. Je betaalt het bedrag in 12 gelijke termijnen.

Ruilen

Een dag ruilen kan, mits de groepsgrootte dat toestaat. Je mag een dag dat je kind niet komt inhalen, maar wel binnen 3 maanden en mits de groepsgrootte dat toestaat. Per 1 januari vervallen eventuele tegoeden. 

Voor feestdagen geldt dat we deze dagen niet als ruildag kunnen aanbieden. 

Extra dag afnemen?

Een extra dag afnemen kan, mits de groepsgrootte dat toestaat. De extra uren die je afneemt, worden via de factuur in rekening gebracht. Deze uren staan dan ook vermeld op je jaaropgave (voor kinderopvangtoeslag).

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wil je vrijblijvend komen kijken?

Vraag een rondleiding aan

Ben je ook enthousiast?

Schrijf je kind in